De ontmoeting met Borr

De ontmoeting met Borr

16 januari 2019 0 Door Gladur Hlaeja (Cindy)

Na de vorige keer dat Lotta loops was, waren helaas geen puppen geconstateerd, wat wij best wel jammer vonden.

Dit was in augustus, en wisten dat Lotta eind januari waarschijnlijk weer loops zou worden.

Dit betekend dat we opzoek moesten gaan voor een nieuwe partner voor Lotta, en al snel kwamen Linda en Coen, de fokkers van Lotta, met een mooie reu genaamd: Borr

 

Linda en Coen wisten ons te vertellen dat Borr in Groningen woonden, dus namen wij contact op met de baas van Borr en spraken af om op 3 januari een ‘afspraakje’ te maken.

We waren een beetje aan het praten hoe, wat en waar we af zouden spreken, en zouden dit bij Borr thuis zelf doen.

Ronald en ik dachten om er een leuk rondje van te maken, dus besloten we om een dag hiervoor naar goede vrienden van ons te gaan in Pieterburen, waar we ook voor het eerst hun nieuwe puppy Skaga ontmoeten.

Verder die avond werd het ook nog gezellig, want er kwamen vrienden van de baasjes van Freya, Bera en Skaga om gezellig muziek te spelen, en sloten die avond dus heel gezellig af.

 

De volgende ochtend gingen wij weer verder, op naar Borr. Het was gelukkig maar een half uurtje rijden vanaf Pieterburen in plaats van 2 uur vanaf ons eigen huis, dus konden we iets rustiger aan doen.

 

We zeiden onze vrienden gedag, en reden richting Borr en na een half uurtje kwamen we aan bij een grote boerderij, we reden het pad op, en zagen bij de grote staldeuren Aukje, de vrouw van Stefan en baas van Borr, en Borr al op ons wachten.

Na wat gesnuf en wat rennen over het land van Stefan en Aukje, gingen we even naar binnen voor een lekker bakje thee met een stukje stol, wat genieten was, en toen kwam Stefan vanuit z’n werk ook gezellig bij.

 

Nadat we waren bijgekomen, dachten we allemaal: laten we lekker even gaan wandelen.

 

Wordt Vervolgt